Skip to main content

3D animatie.

Hoe leg je jouw boodschap uit op de manier dat iedereen het begrijpt? Het is namelijk best lastig om iets goed uit te leggen, de oplossing ligt bij een visueel plaatje te maken bij uw verhaal. Animatie is de makkelijkste vorm om iets goed te begrijpen en blijft vaak langer hangen bij de mensen. Hippographic zorgt dat je een sterke animatie krijgt en een goede impact verzorgt. Een animatie video legt je je boodschap op een mooie manier uit en maakt uw doelgroep enthousiast. Het maakt niet uit of je een lastig proces wilt uitleggen, een nieuw product hebt of een beleidsplan wil toelichten Hippographic zorgt ervoor dat het dit op de juiste manier gebeurt!

3D

  • Character Design, een karakter kan vanuit een tekeningen worden omgezet in een 3D object die vervolgens tot leven gebracht kan worden door middel van een RIG systeem toe te passen ( het skelet van het karakter ) Hiermee kan het karakter in beweging worden gebracht. Daarnaast kun je het karakter ook laten uitprinten met een 3D printer dit kan ook worden toegepast op andere objecten. 

Photo scanning prop/assets

  • Met photo scanning kunnen wij op maat voor jullie objecten zoals een telefoon scannen om vervolgens in 3D om te zetten. Dit is momenteel de beste manier om het meest realistisch een object na te maken van de realiteit. 

Product design

  • 3D presentaties van uw product om een geheel duidelijk beeld te geven hoe het product er werkelijk uit komt te zien. Dit kan zijn van alleen de buitenkant maar ook complete animaties waarin het product dynamisch uit elkaar wordt gehaald.

<font color=

Onze statistiekjes

62

Aantal tevreden klanten

14

Aantal lopende projecten

71

Aantal projecten afgerond

Wist je dat..

dat we nog meer diensten aanbieden?

Grafisch vormgeving

Bent u een startende of een ondernemer die een frisse wind nodig heeft? Wij bieden een complete service om uw bedrijf een uniek gezicht te geven. Denkt u hierbij aan Logo/huisstijl, websites, flyers, visitekaartjes of welke vorm dan ook betreft reclame en promotie. Onze drijfveer is om karaktervolle een uniek DNA aan uw bedrijf of idee te geven.

3D animatie

Fantastisch team! We hebben een super samenwerking gehad en met goede resultaten!

HendrikTeam manager

Super blij met het eindresultaat! Hebben goed tussentijds contact gehad! Zeker aan te raden!!

RandyZZP-er

We hebben goed contact gehad. Verder ook genoeg concepten gekregen. Thanks Kevin! Groetjes van de kinderen haha

JoannaSchrijfster

Fijne samenwerking gehad! Werd verder ook goed geluisterd naar de wensen die ik had.

MariekeOndernemer

Erg blij mee! Kan met trost aan iedereen mijn website laten zien!

JohanOndernemer

Hippographic, erg bedankt voor al het advies en de hulp! Nodig je graag weer eens uit bij ons in de zaak. 🙂

ThomasCatering