Skip to main content

Grafische vormgeving

Bent je een startende of een ondernemer die een frisse wind nodig heeft? Wij bieden een complete service om jouw bedrijf visueel te maken. Denkt hierbij aan Logo/huisstijl, websites, flyers, visitekaartjes of welke vorm dan ook betreft reclame en promotie.

Logo/huisstijl

  • Om uw bedrijf als merk te vestigen bij de potentiële klant dan is het belangrijk dat jouw bedrijf wordt voorzien van herkenbaar logo. Dit zorgt ervoor dat mensen je blijven onthouden en te doen hebben met een professioneel bedrijf. Daarnaast is een bedrijf niks zonder huisstijl, dit vormt de sfeer en betekenis van de dienst of product die je levert. Een gevestigd huisstijl zorgt voor herkenning zo denken wij na over de vormen die we gebruiken en de psyche betekenis van de kleuren. Leuk raak iets ontwerpen is niet hoe wij handelen, wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijf een professionele uitstraling geeft en er is nagedacht over de visie en missie. Ben je bijvoorbeeld een voedselketen en ben je van plan deze te openen dan gebruiken we bijvoorbeeld de kleur rood. Rood wekt namelijk de stimulanse om  honger gevoel bij mensen op te wekken. Rood is dan ook de kleur van de liefde en vele meer betekenissen.

Website

  • Het is tegenwoordig belangrijk om online aanwezig te zijn en daarom is een website jouw online visitekaartje waarin alle informatie en impressies worden weergeven. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiel of laptop voorzien van internet. Daarom worden alle websites ook responsive gemaakt zodat de website ten alle tijden op welk apparaat dan ook goed functioneert!Websites kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Geheel custom, vanuit een template ( heeft zijn beperkingen) of een template met custom toepassingen. Ben je niet opzoek naar een informatie website maar een webSHOP dan ben je op het goede adres wij kunnen namelijk ook complete webshops bouwen waarin je simpel zelf producten en prijzen kunt invoeren. Ook wordt hieraan betalingssystemen toegevoegd zoals Paypal, IDEAL, Creditcard als VISA en anders als dit nodig zou zijn.

visite kaartjes

  • Wanneer je jouw gegevens wilt achterlaten dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je dit doet met een visitekaartje. Hierop staat de nodige informatie die iemand nodig heeft om jou of college te kunnen bereiken en met welk bedrijf zij in gesprek zijn geweest. Hippographic past mooie elementen en vormgeving toe die aansluiten op jouw huisstijl zodat je een professioneel kaartje kunt achterlaten bij de mensen. 

Flyers

  • wordt toegepast als promotiemateriaal om bepaalde informatie toe te kennen aan jouw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld een kortingsactie zijn of meer een informatieve flyer. Het maakt niet uit waarvoor het is wij zorgen ervoor dat jouw flyer er tip top uitziet!

<font color=

Onze statistiekjes

62

Aantal tevreden klanten

14

Aantal lopende projecten

71

Aantal projecten afgerond

Wist je dat..

dat we nog meer diensten aanbieden?

Grafisch vormgeving

Bent u een startende of een ondernemer die een frisse wind nodig heeft? Wij bieden een complete service om uw bedrijf een uniek gezicht te geven. Denkt u hierbij aan Logo/huisstijl, websites, flyers, visitekaartjes of welke vorm dan ook betreft reclame en promotie. Onze drijfveer is om karaktervolle een uniek DNA aan uw bedrijf of idee te geven.

3D animatie

Fantastisch team! We hebben een super samenwerking gehad en met goede resultaten!

HendrikTeam manager

Super blij met het eindresultaat! Hebben goed tussentijds contact gehad! Zeker aan te raden!!

RandyZZP-er

We hebben goed contact gehad. Verder ook genoeg concepten gekregen. Thanks Kevin! Groetjes van de kinderen haha

JoannaSchrijfster

Fijne samenwerking gehad! Werd verder ook goed geluisterd naar de wensen die ik had.

MariekeOndernemer

Erg blij mee! Kan met trost aan iedereen mijn website laten zien!

JohanOndernemer

Hippographic, erg bedankt voor al het advies en de hulp! Nodig je graag weer eens uit bij ons in de zaak. 🙂

ThomasCatering