Skip to main content

Animatie

Hoe leg je jouw boodschap uit op de manier dat iedereen het begrijpt? Het is namelijk best lastig om iets goed uit te leggen, de oplossing ligt bij een visueel plaatje te maken bij jouw verhaal. Animatie is de makkelijkste vorm om iets goed te begrijpen en blijft vaak langer hangen bij de mensen. Hippographic zorgt dat je een sterke animatie krijgt en een goede impact verzorgt. Een animatievideo legt jouw boodschap op een mooie manier uit en maakt jouw doelgroep enthousiast. Het maakt niet uit of je een lastig proces wilt uitleggen, een nieuw product hebt of een beleidsplan wil toelichten Hippographic zorgt ervoor dat het dit op de juiste manier gebeurt

Infographic

  • De infographic is een grafische weergave van informatie in de vorm van grafieken, diagrammen of strip-achtige illustraties. Binnen deze vormen wordt gebruikgemaakt van bijvoorbeeld fotografie, lijntekeningen, kleurcoderingen, teksten, cijfers, of een combinatie ervan. Alle elementen in die infographics geven informatie over actuele gebeurtenissen, of bevat een analyse van de gebeurtenissen of becommentarieert deze juist. Maar de infographic kan ook gerelateerde achtergrondinformatie weergeven. 

3D

  • 3D (driedimensionaal) staat voor animatie met ruimtelijke objecten en/of karakters. Doordat de film in een ruimtelijke set is opgenomen spelen filmische aspecten als licht, scherpte, diepte en montage een vergelijkbare rol als in de live action-film.

Stopmotion

  • Bij stop-motion worden voorwerpen beeld voor beeld verschoven voor een camera. De beeld-voor-beeld methode geeft mogelijkheden tot een vreemd bewegingspatroon. Het resultaat kan bijvoorbeeld een uit zichzelf bewegend theekopje zijn.

Rotoscope

  • is een systeem dat bedacht en ontwikkeld is om live action-beelden, beeld voor beeld te kunnen overtrekken. Deze werkwijze wordt soms gebruikt als voorstudie. Soms resulteert de werkwijze in een film waarmee een meer natuurlijk of realistisch effect kan worden bereikt.

<font color=

Onze statistiekjes

62

Aantal tevreden klanten

14

Aantal lopende projecten

71

Aantal projecten afgerond

Wist je dat..

dat we nog meer diensten aanbieden?

Grafisch vormgeving

Bent u een startende of een ondernemer die een frisse wind nodig heeft? Wij bieden een complete service om uw bedrijf een uniek gezicht te geven. Denkt u hierbij aan Logo/huisstijl, websites, flyers, visitekaartjes of welke vorm dan ook betreft reclame en promotie. Onze drijfveer is om karaktervolle een uniek DNA aan uw bedrijf of idee te geven.

3D animatie

Fantastisch team! We hebben een super samenwerking gehad en met goede resultaten!

HendrikTeam manager

Super blij met het eindresultaat! Hebben goed tussentijds contact gehad! Zeker aan te raden!!

RandyZZP-er

We hebben goed contact gehad. Verder ook genoeg concepten gekregen. Thanks Kevin! Groetjes van de kinderen haha

JoannaSchrijfster

Fijne samenwerking gehad! Werd verder ook goed geluisterd naar de wensen die ik had.

MariekeOndernemer

Erg blij mee! Kan met trost aan iedereen mijn website laten zien!

JohanOndernemer

Hippographic, erg bedankt voor al het advies en de hulp! Nodig je graag weer eens uit bij ons in de zaak. 🙂

ThomasCatering