Skip to main content
Ons verhaal

Voor elk doel een creatieve oplossing

Hippographic is een allround reclamebureau die alle visuele uitdagingen rondom een bedrijf realiseert. Voor elk doel bieden wij een creatieve oplossing en zetten wij onze professionals elke dag aan de slag om jou wens te realiseren. Wij helpen jou mee om op te vallen in een verbonden wereld en hierin jouw merk herkenbaar te maken. Door middel van strategie, animatie, drukwerk, grafisch vormgeving en marketing gaat jouw bedrijf succesvoller zijn tot deze dag. Met meer dan 8 jaar ervaring in vormgeving gaan wij voor jou aan de slag!

Het proces in vier stappen.

1. Vorm en inhoud

Zodra de vorm en inhoud zijn bepaald gaan we aan de slag met het concept ontwerp. We maken een ontwerp op basis van een bestaande huisstijl of we creëren een nieuwe passende stijl. We sturen een eerste opzet van het ontwerp met de vraag of het je aanspreekt. We gaan door naar de volgende stap als je enthousiast bent over het concept.

2. Concept ontwerp

We inventariseren je wensen, ideeën en de reeds beschikbare content. Op basis daarvan bepalen we samen welke vorm het meest geschikt is en wat de inhoud wordt. Nog geen content beschikbaar? We helpen graag met het schrijven van bondige teksten en het maken van ondersteunend beeldmateriaal. Tijdens het proces communiceren we zo duidelijk en vlot mogelijk.

3. Definitief ontwerp

Als het concept ontwerp naar wens is gaan we verder met het ontwerp. In deze fase schakelen we snel zodat we zo snel mogelijk tot het perfecte eindresultaat komen. Zodra het ontwerp volledig naar wens is leveren we het eindresultaat op in de gewenste bestandsformaten.

4. Drukwerk

Wil door het drukwerk door ons laten regelen? Geen probleem! Onze leverancier levert kwalitatief goed drukwerk tegen lage prijzen om zo voor jou het mooiste resultaat te geven.

Onze statistiekjes

62

Aantal tevreden klanten

14

Lopende projecten

71

Projecten afgerond

Nog vragen?
wij nemen zo snel mogelijk
contact met je op!

[contact-form-7 id=”5″]